Smil med os

Bideskinner

Smil med Oestergaard
Bideskinnen

Bideskinnen modstår presset og sikrer sund søvn

Bruksisme, der er hyppigt forekommende og ses blandt alle aldersgrupper, er den lægefaglige betegnelse for det at skære tænder.
De fleste mennesker skærer kun tænder i søvne, og ofte er det så højlydt, at det kan vække en evt. sengemakker. Andre skærer tænder helt lydløst. Uanset hvad – kan tænderskæren give hovedpine, ørepine, tandpine og i værste fald revner, brud og emaljeskade på tænderne.

Hvorfor opstår tænderskæren?

Hvad bruksisme udløses af, vides ikke med sikkerhed. Men ifølge videnskabelige undersøgelser er der ekstra meget hjerneaktivitet, når tilstanden indtræffer under søvnen. Bruksisme er derfor noget, der kommer og går i takt med søvnens karakter.

tandlæge - tænder - tand - skive - viborg - midtjylland - tandkødsbetændelse - invisalign

En bideskinne er løsningen!

Med en bideskinne afhjælpes du de generende spændingssmerter, der opstår som følge af presset fra din over- og underkæbe. Derudover vil dine tænder være rigtig godt beskyttede imod slid og skader, ligesom din sengemakker vil kunne sove uforstyrret.
Bideskinnen fremstilles i allergivenlig plast efter et aftryk af dine tænder og dit bid. Om plastmaterialet skal være hårdt eller blødt, vurderes ud fra netop din problemstilling. Herunder gør vi opmærksom på, at den hårde bideskinne kræver lidt mere i tilpasningen end den bløde bideskinne.

Bideskinner

Se Annas behandlingsforløb

Kontakt os for at høre mere eller

Bestil tid til
forundersøgelse