Smil med os

Invisalign

Smil med Oestergaard

Invisalign

Få et nyt og flot smil med invisalign

Drømmer du også om et flot smil med pæne, lige tænder? Og er du ikke meget for at have en klassisk bøjle på tænderne? Du kender måske allerede til Invisalign, og hvis du ikke gør, så er det på tide. Der er ingen grund til at gemme dit smil, og nu behøver du heller ikke gå på kompromis med en synlig bøjle på tænderne for at få dit drømmesmil. Invisalign er en optimal løsning med en usynlig bøjle. Vi har hos Smil med Østergaard uddannet Jacob, som er vores Invisalign specialist. 

Hvad er invisalign?

Invisalign er et usynligt tandregulerings system, som gør det muligt at få rettet tænder, uden togskinner eller en synlig bøjle. Invisalign er en gennemsigtig skinne, som bliver skræddersyet til den enkelte patients tænder.
Hvis du overvejer at få rettet tænder med Invisalign, kan du hos os komme til en gratis forundersøgelse, hvor tandlægen forklarer alt du behøver at vide om tandregulering med Invisalign.

tandlæge - tænder - tand - skive - viborg - midtjylland - tandkødsbetændelse - invisalign

Gratis forundersøgelse og prisoverslag

Hos Smil Med Østergaard sørger vi for at du ikke får nogen overraskelser. Derfor tilbyder vi en gratis forundersøgelse, samt prisoverslag på en invisalign behandling. Til forundersøgelsen er det muligt at få et godt billede af, hvordan ens tænder ser ud efter tandreguleringen. Dette er muligt, da man foretager et digitalt scan af tænderne, som gør det muligt at vise hvordan tænderne ser ud efter behandlingen. 

Invisalign behandlingsforløb

01 Vi indgår dialog med dig om dine behov og ønsker. Det første skridt mod en invisalign behandling, er at komme til gratis forundersøgelse hos en tandlæge. Her vil man få foretaget et digitalt scan, som bruges til at fremstille skræddersyet invisalign skinner.
02 Når man vælger at påbegynde tandreguleringen tager det ca. 2 uger at fremstille de første skinner.
03 Når skinnerne er fremstillet, bliver man kaldt ind til en konsultation hos tandlægen, som udleverer de første skinner. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at slibe i mellem nogle af tænderne, for at gøre plads til tandreguleringen. Hvis dette er tilfældet, vil man gøre dette samme dag, som man får udleveret de første invisalign skinner. Der vil desuden blive lagt små plastfyldninger på dine tænder, for at guide dine tænder på rette vej.
04 Man skal skifte sine skinner hver uge. Derfor får man typisk skinner med hjem til en måned, hvorefter man kommer til tjek hos tandlægen, for at se at alt er som det skal være. Et invisalign forløb er forskelligt fra patient til patient. Nogle patienter er færdige med deres tandregulering efter seks måneder, mens andre skal bruge skinnerne i 1,5 år.
05 Du skal hele tiden have dine skinner på - undtagelse ved spisning og tandbørstning.
06 Tillykke med dit nye smil!
Smil med Oestergaard

Hvem har gavn af tandretning med invisalign?

Hos Smil Med Østergaard retter vi ofte tænder med invisalign af kosmetiske årsager, men det kan også være grundet slid i fronten af munden. Hvis du overvejer en tandregulering, er det en god ide at komme til forundersøgelse, for at se om invisalign er noget for dig. 

Prisen på tandretning med invisalign?

Hos Smil Med Østergaard starter prisen for en invisalign på 30.000 kr. Det kan dog varierer fra patient til patient alt efter hvor mange invisalign skinner, som skal fremstilles, for at nå i mål. Når du kommer til gratis forundersøgelse, kan du få en pris på hvad netop din behandling kommer til at koste.

Smil med Østergaard

Hør Jacob fortælle om invisalign

Vi gør os altid umage for at give god og informativ rådgivning om invisalign, så du er bedst muligt klædt på inden du opstarter din invisalign behandling. Derfor kan du her i videoen høre vores tandlæge og invisalign ekspert Jacob Krogsgaard, fortælle om det populære tandregulerings system. 

Fordele ved Invisalign

Usynlig

  • Tandbøjlen er gennemsigtig, diskret og næsten usynlig.
  •  

Komfortabel

  • Invisalign er komfortabel, da skinnerne fylder relativt lidt i munden
  •  

Behandlingstid

  • Behandlingstiden er oftest mellem 6-18 måneder.
  •  

Før/efter

Behandler: Tandlæge Jacob Krogsgaard

 

Smil med Østergaard
Efter
Smil med Østergaard
Før

Ofte stillede spørgsmål - invisalign

  • Det er vigtigt at være opmærksom på, at man skal bruge invisalign skinnerne mindst 22 timer i døgnet, for at opnå det ønskede resultat. Det betyder at man kun må tage skinnerne af, når man børster tænder, spiser eller drikker andet end vand. Når man har spist, er det vigtigt at få børstet tænder, inden man tager invisalign skinnerne på igen. 
  • Tænderne kan godt blive ømme, hvilket er helt normalt. Det betyder blot at tænderne rykker sig.

 

Prisen for en invisalign behandling varierer, alt efter hvor mange skinner der er nødvendige for det ønskede resultat. Prisen hos Smil Med Østergaard starter ofte fra 42.000 kr. for både over- og undermund.

 

Det er ikke alle der har gavn af tandretning med invisalign. Derfor er det vigtigt at komme til er forundersøgelse, hvor tandlægen undersøger tandsættet grundigt, for at se om det ønskede resultat kan opnås med invisalign. 

 

Smil Med Østergaard har to forskellige finansieringsmuligheder, som man kan læse mere om  her.

 

Nej. Hos Smil Med Østergaard bruger vi udelukkende invisalign til tandregulering.

 

Det er vigtigt at man bruger sine invisalign skinner mindst 22 timer i døgnet, for at opnå det ønskede resultat.

 

Det er forskelligt hvor langt behandlingsforløbet med invisalign tandretning tager. Man kan komme til en gratis forundersøgelse, og få en vejledende plan for sit invisalign forløb.

 

Kontakt os for at høre mere eller

Bestil tid til
forundersøgelse