Smil med os

Vores klinikker

Tandlæge Skive

Smil Med Østergaard Skive byder på smukke lokaler, indrettet efter at skabe en tryg atmosfære. Der er stor fokus på patientoplevelsen, for at patienterne er trygge ved at gå til tandlæge. Tandlægeklinikken i Skive har eget laboratorie, som fremstiller kroner, broer, proteser (bedre kendt som gebis). Derfor er leveringstiden på overstående hurtig. Hvis du ønsker en omsorgsfuld tandlæge med lokation i Skive, er Smil Med Østergaard helt sikkert et godt valg. 

Tandlæge Frederiks

Smil Med Østergaard Frederiks var før i tiden to mindre klinikker, som blev slået sammen til én stor tandlæge beliggende i Frederiks centrum. Klinikken blev etableret i år 2021 og har siden fået indrettet lokalerne, så patienterne bliver mødt af en tryg og hyggelig atmosfære. I dag er der i alt 13 medarbejdere. Klinikken i Frederiks tager både børne- og voksenpatienter ind. Tandlægeklinikken er handicapvenlig og ligger let tilgængelig i forbindelse med lægehuset og fysioterapien.

Tandlæge Roslev

Tandlægeklinikken i Roslev blev i 2013 opkøbt af virksomheden "Tandlæge Nadia Østergaard ApS". Allerede i 2014 blev lokalerne ombygget, for at skabe en indbydende tandlæge beliggende i Roslev centrum. I Roslev finder man Smil Med Østergaards servicecenter, som besvarer alle Smil Med Østergaards opkald. Servicecenteret sidder klar til at hjælpe med booking af f.eks. et tandeftersyn, rodbehandling eller at oprette nye patienter hos Smil Med Østergaard.

 

Tandlæge Nykøbing Mors

I 2021 blev Tandlæge Lissi Nielsens klinik købt og Tandlæge Smil Med Østergaard Nykøbing Mors er kommet til. Ombygningen på Nykøbing Mors skete i 2022 og har skældt sig ud i forhold til nogle af de andre klinikker. Tandlægeklinikken har lokation ned til havnen, og dette har været med i overvejelserne under ombygningen. Der er blevet brugt blå, for at afspejle klinikken lokation. 
Smil med Oestergaard

Tandlæge Viborg

Tandlæge Smil Med Østergaard Viborg åbner d. 1 januar 2023. Klinikken i Viborg er Tandlæge Claus Traberg og Akcept Tandlægeklinik, som bliver slået sammen og bliver til Smil Med Østergaard. Hvis man ønsker at oprette sig som patient, kan man derfor med fordel allerede ringe og kontakte en af overstående tandlægeklinikker. Tandlæge Smil Med Østergaard Viborg får beliggenhed på Claus Trabergs klinik i Toldboden. 
Vi glæder os til at byde jer velkommen i den smukke tandlægeklinik.